ÚstínadOrlicíDnes.cz
ÚstínadOrlicíDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Orlický deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Orlický deník - sport Zdroj: Orlický deník - sport |

Mustangové „jen“ se stříbrnou ohlávkou. Chceme dát šanci každému, říká Tereska

27. 3. 2024 | Věčně druzí… Korunní princ českého para, dříve sledge hokeje má svůj zámek v Pardubicích. V poslední dekádě do jeho pokladnice Mustangové doklusali se čtyřmi stříbrnými soškami. K tomu přidali stejný počet bronzových pokladů. Kýžené zlato ne a ne sportovně uloupit. Vždy se totiž najde někdo, kdo má ve svém středu buď zahraniční dobyvatele, nebo celou národní četu. Jako v posledním případě, kdy pardubičtí bojovníci ve finále nestačili na karlovarské Žraloky. ...

Po druhém gólu z nás spadla nervozita, řekl po výhře kapitán Jelenů

27. 3. 2024 | Předposlední domácí zápas v základní části Crossdock extraligy zvládli letohradští Jeleni vítězně. A bylo by svým způsobem s podivem, kdyby se jim to nepovedlo, přece jenom soupeře z Dobřan, který nemá naději na postup do play off, by na vlastním stadionu porážet měli. Povedlo se jim to zásluhou zlepšeného výkonu ve druhé a třetí třetině a bezchybné defenzivní práce. V tabulce jsou aktuálně šestí.

Přes Hradec či Pardubice až do repre! Kterých šest hráčů testoval kouč Hašek?

27. 3. 2024 | Nejen Sparta a Slavia formují hráče pro český národní tým. V současném výběru nového trenéra Ivana Haška je hned šest fotbalistů, kteří v nedávné minulosti prošli dvěma největšími východočeskými kluby. Tři působili v FC Hradec Králové a tři v FK Pardubice.

Vitíka nadchli fanoušci: Nejlepší atmosféra ze všech zápasů za jednadvacítku

27. 3. 2024 | Stoper pražské Sparty Martin Vitík podal v kvalifikačním duelu českých mladíků proti Islandu kvalitní výkon. Ve druhém poločase zachránil dva téměř jisté góly a pomohl na stadionu v Hradci Králové k přesvědčivé výhře 4:1. Jak duel, který tým Jana Suchopárka udržel v boji o Euro, viděl? Na to se podívejte ve videu.

Třetí korálek na šňůře proher by se pardubickým basketbalistům do krámu nehodil

27. 3. 2024 | Dvojka střídá jedničku. Pardubičtí basketbalisté mají v těchto dnech náročný los. V neděli padli po slibném výkonu v prvním poločase s vedoucím Nymburkem a dnes je čeká cesta do Ústí nad Labem, které se snaží po nadstavbové části udržet druhou příčku. Beksa může být před utkáním optimistou, protože Pandy již dvakrát v letošní sezoně porazila.

Češi otáčeli vývoj i na Letné. Výhru nad Arménií zařídil střídající Chorý

26. 3. 2024 | Druhý zápas fotbalové reprezentace pod vedením kouče Ivana Haška, druhý obrat. Češi v Praze na Letné proti Arménii brzy ztráceli, těsně před přestávkou ale srovnal hlavou Ladislav Krejčí a ve druhé půli vyšla trenérovi velmi dobře střídání. Debutant Matěj Jurásek svým centrem připravil pozici pro Tomáše Chorého, který dvanáct minut před koncem základní hrací doby stanovil konečné skóre na 2:1.

Dobříkov se skvěle rozjel a potom zadrhl. Tatenická druhá půle byla z říše snů

26. 3. 2024 | /I. B TŘÍDA/ Plno zajímavých událostí nabídlo premiérové jarní dějství svitavsko-orlické skupiny nejnižší krajské soutěže fotbalistů. Na prvním místě stojí nezdar suverénního lídra tabulky z Dobříkova, který zápas v Tatenici náramně rozehrál, ale o to hůře dohrál. Pokud navíc připočteme i závěr podzimu, tak hlavní kandidát postupu do vyšší soutěže uhrál z posledních tří kol jediný bod.

FOTO: Plný hradecký stadion si užil demolici Islandu. Lvíčata našla nový domov

26. 3. 2024 | První důležitý krok udělala v boji o Euro družina trenéra Jana Suchopárka. Česká jednadvacítka roznesla před natřískanou (9126 diváků!) Malšovickou arénou v Hradci Králové houževnatý Island 4:1 a stále živí naději na postup ze skupiny I.

Příprava nestála za moc, ale jarní premiéru lídr ze Zámrsku zvládl vítězně

26. 3. 2024 | I. A TŘÍDA /FOTOGALERIE/ Do jarních bojů se pustili účastníci druhé nejvyšší krajské fotbalové soutěže. Z pohledu oslických zástupců to byla premiéra se střídavými úspěchy. Plný zisk braly vedoucí Zámrsk po dramatickém průběhu derby v Českých Heřmanicích, Žamberk, který vybojoval cenné vítězství nad Prosečí, a také tým FC Jiskra 2008, jenž si poradil s konkurentem z Jablonného nad Orlicí.

Andrého hattrick přiblížil chrudimské futsalisty k semifinále

26. 3. 2024 | Druhý úspěšný zářez. Chrudimští futsalisté zvládli i druhé utkání čtvrtfinálové série proti Žabinským Vlkům Brno a po výsledku 5:1 na soupeřově palubovce si vybojovali mečbol do domácího střetnutí. Skvělým výkonem se blýskl André, který se do sítě soupeře trefil hned třikrát.

Čtvrtfinálový úkol je splněn! Tuři si poradili s pražským Sokolem a jdou dál

26. 3. 2024 | /VIDEO/ Mezi čtyři nejlepší celky první ligy se prokousali svitavští basketbalisté. Ve čtvrtfinálové sérii si dvakrát během tří dnů poradili se Sokolem pražským. Na domácí palubovce výhru po úporném boji doslova vydřeli, ve venkovní odvetě potom soupeře suverénně převálcovali. Tuři se těší na semifinále, které začíná 5. dubna. Kdo v něm bude jejich rivalem, o tom se rozhodne teprve ve středu večer. ...

Jedno z nejlepších venkovních utkání, co si pamatuji, chválí kouč Jiskry Chudý

25. 3. 2024 | DIVIZE /FOTOGALERIE/ Fotbalisté Jiskry Ústí nad Orlicí drží i po 19. kole čtyřbodový náskok v tabulce divizní skupiny C. Na trávníku předposlední Čáslavi nastoupili v nedělním odpoledni v pozici jednoznačných favoritů a dokázali si s tím vcelku suverénně poradit. Dařilo se rovněž Vysokému Mýtu, naopak Letohrad na jaře i potřetí prohrál.

Žádné alibi. Zápas jsme prostě nezvládli, říká po senzaci lanškrounský trenér

25. 3. 2024 | /KRAJSKÝ PŘEBOR/ Poloviční úspěšnost vykázali regionální zástupci ve druhém jarním pokračování nejvyšší krajské soutěže fotbalistů. Choceň je na jaře stoprocentní po dominantním představení, vysokomýtské béčko napravilo týden starý nezdar a uspělo venku. Naopak Českotřebovští se přesvědčili na vlastní kůži o tom, co obvykle přichází po posvícení. A Lanškroun, který se mohl dotáhnout na první místo, šokoval na půdě posledních Moravan nejenom svoje příznivce. A velmi nemile. ...

Konflikt u střídaček skončil úderem hlavou. Moc mě to mrzí, lituje Aleš Meloun

25. 3. 2024 | Poklidný start? Zapomeňte! Začátek jarní části I. B třídy v Pardubickém kraji provází další nepříjemná kauza, která by k fotbalu rozhodně neměla patřit. Zápas mezi domácím Rváčovem a Horním Jelením provázel konflikt u střídaček, ve kterém se do sebe pustili hráč hostů s asistentem trenéra domácího týmu. "Souboj" skončil vlnou peprných slov a úderem hlavou. Více si přečtete v našem článku.

PODÍVEJTE SE: Na derby Libchavy – Černovír přišlo ve třetí třídě 230 fanoušků

25. 3. 2024 | OKRESNÍ FOTBAL /FOTOGALERIE/ Rozjela se jarní část okresních mistrovských fotbalových soutěží dospělých. V přeboru hned na začátek navýšili svůj náskok Libchavy, které oplatily Albrechticím dosud jedinou porážku v sezoně, zatímco pronásledovatelé z Dolní Dobrouče a Mistrovic zaváhali. Ve III. třídě, kde se jeden plánovaný zápas nehrál, proměnila jarní start v tříbodový zisk vedoucí Dolní Čermná.

Světlý poločas střídaly temné minuty. Beksa přestala trefovat a Nymburk trestal

25. 3. 2024 | Dvě tváře. V prvním poločase dohrávky v horní nadstavbové skupině pardubičtí basketbalisté favorizovanému Nymburku stačili. Po změně stran vystrčili prsty a lídr tabulky je přes ně klepl. Rozhodující a nutno dodat, že drastický náskok si vypracoval ve druhé polovině třetího kvartálu. Na něj už Beksa nemohla reagovat. Navíc stále bez klíčového muže sestavy Tomáše Vyorala.

Každá série play off bolí. Pokud ne, tak to hrajete špatně, míní Mandát

24. 3. 2024 | Hokej je hra zhruba dvaadvaceti chlapů na každé straně. On ale byl vidět od první do poslední minuty. Doslova. V úvodní šedesátivteřinovce poslal svůj tým do tří a Hradec Králové záhy otevřel skóre. V té poslední naopak při oslabení na ledě a hře soupeře bez brankáře skákal do střel bez hokejky i jedné z rukavic. A co je nejhlavnější, Jan Mandát vstřelil postupový gól svého týmu při výhře 3:2 nad Mountfieldem v pátém čtvrtfinále historické série. ...

Nováček zvládl první sérii na jedničku. Klukům patří obrovský dík, chválí Zadina

24. 3. 2024 | Pamatujete na hlášku z filmu Marečku, podejte mi pero!, Tak vidíš, Hustoles, nám se nevěří? S nadsázkou řečeno, tak se mohl v polovině ledna po přečtení některých názorů cítit trenér Marek Zadina. Do sezony 2023/2024 vstupoval stejně jako do té loňské v roli asistenta. S tím rozdílem, že v prvním případě byl po ruce Radimu Rulíkovi a letos Václavu Varaďovi. Jenže po šokujícím odvolání Varadi byl posunut na prvního muže lavičky Dynama. Poprvé v kariéře měl zastávat tu nejdůležitější roli. A všem ...

Z hrany sestavy ke klíčovému muži postupu. Obrovská satisfakce, tvrdí Vondráček

24. 3. 2024 | Scénář pro režiséra hokejového dokumentu. Minulému trenéru se nehodil do karet, tak přijal nabídku krátkodobého hostování v jiném klubu. V době jeho trvání ale došlo na lavičce Dynama k nečekané změně a naopak nový hlavní kouč o něj projevil velký zájem. Tak se Tomáš Vondráček vrátil do pardubického základu. Ve čtvrfinálové sérii se stal hybnou silou postupu vítěze základní části. 

Krajské fotbalové výsledky: Libišany i Horní Ředice prohrály třígólovým rozdílem

23. 3. 2024 | Co se to o víkendu dělo s největšími favority krajského přeboru… Libišany nezvládly druhý poločas duelu s Heřmanovým Městcem a po dvou jarních vystoupeních mají skóre 1:11. Horní Ředice bojovaly v derby v Holicích dlouho v oslabení bez vyloučeného kapitána Skoumala a také zůstaly bez šance na bodový zisk. Rozeběhly se rovněž nižší krajské soutěže a ve šlágru I. B třídy si Opatovice nad Labem odvezly vítězství ze Stolan. Ve skupině B stejné soutěže padl vedoucí Dobříkov na tatenické půdě. ...

Zdroj: Orlický deník - sport - https://orlicky.denik.cz
10:15:39 | 28.03.2024



Zpravodajství ÚstínadOrlicíDnes.cz

Vzdělávací program Začít spolu prosazuje individuální přístup ke vzdělání

Česká Třebová - Hejtman Martin Netolický navštívil Základní školu zítřka v České Třebové. Jedná se o soukromou vzdělávací instituci, která učí děti na základě vzdělávacího programu Začít spolu. V tuto chvíli školu navštěvuje 12 dětí, avšak ...

Líšnice na Orlickoústecku řeší bezpečnost dopravy. Pomůže společný projekt s krajem

Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický navštívil v úterý 12. března Líšnici, která se nachází přibližně tři kilometry od Žamberka na silnici směr ...

Na kyberbezpečnost se musí myslet i ve zdravotnictví, Pardubický kraj proto plánuje investice za více než 60 milionů

Náš svět se neustále digitalizuje a propojuje. Kromě značných výhod to ale s sebou přináší i možná rizika. Před kyberútočníky se musí chránit i zdravo ...

Řídil vozidlo pod vlivem alkoholu a drog, navíc nevlastnil řidičský průkaz

ORLICKOÚSTECKO - Dopravní policisté se zabývají dopravní nehodou dvou osobních vozidel, ke které došlo 3. března 2024 v 18:17 v obci Žichlínek. Oba ři ...

Svah u Brandýsa nad Orlicí je už z části zabezpečený, auta by po silnici měla jezdit nejpozději do konce dubna

Sesuvy kamení a pády stromů z nestabilního svahu ohrožují silnici III/3123 u Brandýsa nad Orlicí, která je v tuto chvíli zcela uzavřená. Díky spoluprá ...



Čtvrtek 28.3.2024
Pardubický kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes