ÚstínadOrlicíDnes.cz
ÚstínadOrlicíDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

FLORIDA & HAVAJ NA HAVAJI / Ústí nad Orlicí

Kdy:
Úterý 12.03.2019 od 19:00 hod
Kde:
Roškotovo divadlo, Ústí nad Orlicí
Pořadatel:
Sdílet:

Cestopisná přednáška Kateřiny Motani.
V pásmu podnikneme jedinečné výpravy na lodi, plachetnici, na kajaku i vodním skútru. Na Floridě prozkoumáme bažinatou krajinu Everglades. Uvidíme vodní ptáky a zubaté velké aligátory. Zaplaveme si mezi baculatými kapustňáky v Křišťálové řece. Budeme hledat zkamenělé žraločí zuby.
Navštívíme několik slavných zábavných parků, dům Hemingwaye, Edisona a Forda, i zajímavá muzea. Strhne nás pravý indiánský tanec. Poté navštívíme čtyři havajské ostrovy, kde nás uchvátí mořský svět. Budeme plavat mezi žraloky v kleci i bez klece, mezi divokými delfíny, ohromnými mantami, mořskými želvami, barevnými rybičkami a murénami. Spatříme velryby keporkaky, vzácnou husu nene, mangusty a veselého pavouka. Při atomovém poplachu zažijeme 30 minut strachu.
Uvidíme barevné pláže, vodopády, hustou tropickou vegetaci. Uchvátí nás zdatní surfeři a krásné havajské tanečnice. Aktivní sopka Kilauea, lávové tunely a žhavá tekoucí láva budou našim nejsilnějším zážitkem. Na pustém horkém místě si uvědomíme, že nic netrvá věčně.

Vstupné: 100,- Kč

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



32,974004745483